Naujienos

Atgal

Keleivių aptarnavimas +370 5 2344444 I–IV nuo 7:00 iki 15:45 val V iki 14:30 val

Plačiau

Tvarkaraščiai

Plačiau

Atsiliepimai

Plačiau

Ieškome vairuotojų

Plačiau

Darbą pradėjo naujas Personalo ir žmogiškųjų išteklių valdymo skyriaus vadovas Vaidotas Misevičius

2023 05 23

Gegužės 18 d. prie UAB „Vilniaus viešasis transportas“ (VVT) vadovų komandos prisijungė daugiau kaip 20 metų vadovaujančios patirties personalo ir organizacinių pokyčių valdymo srityse turintis Vaidotas Misevičius.
 
Naujajam personalo ir žmogiškųjų išteklių skyriaus vadovui keliami tikslai susiję su VVT vykstančiais struktūriniais pokyčiais, reikiamos kvalifikacijos specialistų pritraukimu į organizaciją, bendrovės kultūros formavimu, skatinančiu aukštą darbuotojų įsitraukimą, lyderystę bei orientaciją į rezultatą.
 
Anot VVT generalinio direktoriaus D. Aleknavičiaus, naujo skyriaus vadovo turima patirtis padės užtikrinti efektyvią žmogiškųjų išteklių valdymo politiką.
 
„VVT susiduria su darbo rinkos iššūkiais, didėja konkurencija dėl vairuotojų pritraukimo į keleivių vežimo sektorių, taip pat sudėtinga pritraukti aukštos kvalifikacijos specialistus į viešąjį sektorių. Prioritetą skiriame esamų darbuotojų išlaikymui ir naujų darbuotojų pritraukimui. Norime didinti kolegų įsitraukimą į bendrovės kultūros kūrimą, formuoti teigiamą ir psichologiškai gerą darbo aplinką. Prie šių ir kitų tikslų įgyvendinimo svariai prisidės naujasis skyriaus vadovas Vaidotas, kurio turima patirtis bus labai naudinga šiame pokyčių kelyje“,– sakė D. Aleknavičius.
 
Pastaruosius metus Vaidotas Misevičius užėmė „City Service“ įmonių grupės personalo vadovo pareigas, dar anksčiau dirbo AB „Lietuvos geležinkeliai“ karjeros ir talentų vadovu.
 
Nuo 2011 iki 2018 metų dirbo UAB „Girteka Logistics“ personalo direktoriumi ir su komanda sugebėjo padidinti administracijos darbuotojų skaičių nuo 100 iki 1200, visos įmonės – nuo 1200 iki 11000 darbuotojų.
 
„Prisijungiau prie vienos didžiausių Vilniaus miesto savivaldybės įmonių įgyvendinti pokyčius. Kaip vadovas esu orientuotas į procesų optimizavimą, aiškių valdymo rodiklių nustatymą ir valdymą. Visuomet įvertinu savo ir kitų komandos narių veiklos įtaką galutiniam įmonės rezultatui, o naujame darbe dėmesį skirsiu komandos telkimui ir organizacijos kultūros bei bendrystės stiprinimui“, – teigia V. Misevičius.
 
Buvusi Personalo ir žmogiškųjų išteklių skyriaus vadovė Greta Jezukevičienė bendrovėje laikinai tęs darbus personalo partnerės pozicijoje, kol bus perduoti darbai. Pasak generalinio direktoriaus, visa VVT komanda dėkoja už jos indėlį ir darbą bendrovėje bei linki sėkmės jos tolimesnėje karjeroje.