Naujienos

Atgal

Keleivių aptarnavimas +370 5 2344444 I–IV nuo 7:00 iki 15:45 val V iki 14:30 val

Plačiau

Tvarkaraščiai

Plačiau

Atsiliepimai

Plačiau

Ieškome vairuotojų

Plačiau

Paskelbta „Vilniaus viešasis transportas“ valdybos narių atranka

2023 03 08

Vilniaus miesto savivaldybės administracija paskelbė bendrovės „Vilniaus viešasis transportas“ nepriklausomų ir valstybės tarnautojo valdybos narių atrankas.

Dabartinė 7 narių valdybos kadencija baigsis balandžio 30 d. Šiuo metu valdyboje pareigas eina 6 nariai: nepriklausomi nariai Gytis Bendorius, Valdas Puzeras, Dr. Laura Augytė–Kamarauskienė ir Vladislav Kondratovič, taip pat valstybės tarnautojai Dr. Danuta Narbut ir Rimantas Baravykas.

Naują valdybą sudarys 5 nariai, kurie bus paskirti 4 metų kadencijai. Ieškoma trijų nepriklausomų narių, kurie turėtų korporatyvinio valdymo ir strateginio planavimo, finansų valdymo bei organizacijos vystymo ir veiklos efektyvinimo kompetencijas. Taip pat valstybės tarnautojo, kuris turėtų bendrovių veiklos kontrolės ar priežiūros bei strateginio planavimo ir analizės žinių. 

Kandidatai į nepriklausomus valdybos narius teikti paraiškas kviečiami iki kovo 20 dienos. Nepriklausomų valdybos narių atranką vykdo vadovų paieškos kompanija "AIMS International Lietuva". Plačiau susipažinti su atrankos tvarka, keliamais reikalavimais nepriklausomiems kandidatams galite čia.

Kandidatai į valstybės tarnautojo valdybos nario poziciją teikti paraiškas kviečiami iki kovo 16 d. Plačiau susipažinti su valdybos nario (valstybės tarnautojo) atranka galite čia.