Naujienos

Atgal

Keleivių aptarnavimas +370 5 2344444 I–IV nuo 7:00 iki 15:45 val V iki 14:30 val

Plačiau

Tvarkaraščiai

Plačiau

Atsiliepimai

Plačiau

Ieškome vairuotojų

Plačiau

UAB „Vilniaus viešasis transportas“ finansų ir plėtros vadovu tapo Saulius Petravičius

2022 06 20

Bendrovės UAB „Vilniaus viešasis transportas“ vadovų komandą papildė naujas finansų ir plėtros direktorius. Juo tapo daugiau kaip 20 metų darbo patirtį finansų ir verslo valdymo srityse sukaupęs Saulius Petravičius.

Naujas UAB „Vilniaus viešasis transportas“ finansų ir plėtros direktorius S. Petravičius prieš prisijungdamas prie komandos užsiėmė konsultavimo ir investavimo veikla, ėjo generalinio direktoriaus ir finansų direktoriaus pareigas didžiausios lošimų grupės Baltijos šalyse „Olympic Entertainment Group“ įmonėse Lietuvoje ir Baltarusijoje. Nuo 2009 m. S. Petravičius du kartus buvo paskirtas Lietuvos lošimų verslo asociacijos valdybos pirmininku. Prieš tai patirtį kaupė statybos ir nekilnojamo turto plėtros įmonių grupėje kaip finansų direktorius, valdybos narys.

Pasak UAB „Vilniaus viešojo transporto“ generalinio direktoriaus Dariaus Aleknavičiaus, naujo vadovo sukaupta patirtis veiklos optimizavimo, valdymo ir našumo klausimais, ypatingą dėmesį skiriant klientų aptarnavimui ir verslo plėtrai, prisidės prie bendrovės strateginių tikslų įgyvendinimo.

„Per pastaruosius metus komandą papildę vadovai kryptingai eina link įmonės transformacijos ir pokyčių tiek valdymo, tiek procesų efektyvumo srityse. Džiaugiuosi, kad ambicingi ir karjerą pasiekę profesionalai kaip Saulius nebijo naujų iššūkių ir atsakomybių.“ – sako D. Aleknavičius.

Finansų ir plėtros direktoriui keliami tikslai – tvarus įmonės finansų valdymas, efektyvus turto panaudojimas, veiklos optimizavimas ir skaitmenizavimas, bendrovės projektų, susijusių su atsinaujinimu ir plėtra, valdymas.

UAB „Vilniaus viešasis transportas“ – užtikrina keleivių vežimą Vilniaus mieste ir gretimose savivaldybėse. Bendrovė nuo praėjusių metų rudens vykdo naują veiklos optimizavimo projektą „Banga“, kuriame numatytos iniciatyvos didins konkurencingumą, užtikrins skaitmenizaciją, pagerins darbuotojų įgūdžius. Šiuo metu bendrovė atnaujina transporto parką, pasinaudodama ES struktūrinėmis lėšomis, rengiasi modernizuoti turimus parkus, išlaikyti ir motyvuoti esamus darbuotojus bei pritraukti naujus. Bendrovėje dirba apie 1880 darbuotojų, valdomas turtas 98 mln. Eur, metinės pajamos 58 mln. Eur.

 

Kontaktai: 

Komunikacijos vadovė Giedrė Buivydaitė

UAB „Vilniaus viešasis transportas“

Tel. 8 5 239 4707, El. p.: giedre.buivydaite@vilniausvt.lt