Naujienos

Atgal

Keleivių aptarnavimas +370 5 2344444 I–IV nuo 7:00 iki 15:45 val V iki 14:30 val

Plačiau

Tvarkaraščiai

Plačiau

Atsiliepimai

Plačiau

Ieškome vairuotojų

Plačiau

UAB „Vilniaus viešasis transportas“ švenčia gimtadienį !

2020 11 18

Lapkričio 16 d. prieš 9-erius metus Vilniuje veikę Vilniaus autobusų ir Vilniaus troleibusų parkai suvienijo jėgas ir tapo viena stipriausių, didžiausią būrį vairuotojų profesionalų turinčių viešojo transporto įmonių Lietuvoje !
Kaip ir kiekvienais metais įmonėje pagerbiame darbuotojus už jų ilgametę patirtį, nepriekaištingą darbą ne tik profesionaliai aptarnaujant keleivius, bet ir saugiai vairuojant kelyje. Šiais metais dėl šalyje siaučiančios pandemijos įmonės darbuotojai apdovanojami asmeniškai,gaudami specialius padėkos ruoštas ir apdovanojimus individualiai iš jų vadovų.
 
Virtualiame sveikinime įmonės generalinis direktorius Rimantas Markauskas dėkojo darbuotojams už  jų ilgametį darbą, atsidavimą, indėlį į viešojo transporto ateitį.
 
„Gerbiami darbuotojai, šiandien mūsų įmonei džiugi diena – minime dar vienus iššūkių ir naujų patirčių kupinus veiklos metus. Šiais metais pandemija neleidžia mums visiems susitikti, paspausti vienas kitam rankos, padėkoti už nuveiktus darbus ir pasidžiaugti pasiekimais. O jų turime ne vieną. Miesto savivaldybės taryba spalio 17 dieną nusprendė pirkti iš mūsų bendrovės keleivių vežimo paslaugas dar 10 metų – tai svarbus įvertinimas už patirtį, profesionalumą ir pažangą kiekvienam iš mūsų. Šiais metais taip pat investavome į Jūsų darbo vietos komfortą – įsigijome 50 naujų triašių MAN autobusų, ateityje atnaujinsime ir troleibusų parką. Visa tai, mūsų visų sunkaus darbo ir pastangų rezultatas.  Šiuo, visiems sunkiu laikotarpiu, noriu Jums padėkoti už kantrybę, sveikatą, ilgametį, kruopštų darbą dėl Vilniaus viešojo transporto ateities. Tik dėka visų Jūsų indėlio šiandien švenčiame gimtadienį būdami didžiausiu, profesionaliausiu Viešojo transporto vežėju Lietuvoje. Ačiū Jums visiems“ – įmonės darbuotojus sveikina generalinis direktorius Rimantas Markauskas.
 
Šiais metais išskirtinėmis Vilniaus miesto mero Remigijus Šimašius ir direktoriaus padėkomis apdovanoti 50, 45, 40 metų įmonėje dirbantys veteranai !
 
Dėkojame įmonei penkis dešimtmečius paskyrusiems tikriems viešojo transporto entuziastams: Alvydui Pilkauskui, Piotr Metlickij ir Marijai Bizunovič.
 
Veteranų gretas vos po poros metų papildys šiemet 45-erius metus įmonėje švenčiantys: Vanda Moskvina, Ana Rudinskaja, Vanda Mikulėnienė, Aleksandras Bodunovas.
 
Džiaugiamės, kad su mumis savo sveikata, brangiu laiku ir idėjomis jau 40 metų dalinasi: Kęstutis Krukonis, Kęstutis Paulauskas, Pranas Tomoševičius, Nikolajus Liachovič,AndrejLeus, Vytautas Dirsa, Valdas Burneika, Helena Samsonova, Josif Vrublevski, Ana Gluškevič, Valerij Čižov.
 
Taip pat džiaugiamės galėdami pasveikinti 128 įmonės darbuotojus, mūsų kolektyve dirbančius jau daugiau nei 15 metų. Darbuotojams įteikti specialūs padėkos raštai.
 
Būdami didžiausia viešojo transporto įmone Lietuvoje privalome užtikrinti ne tik aukščiausius kokybės keleivių aptarnavimą, bet ir saugumą.
 
Didžiuojamės mūsų įmonėje dirbančiais tikrais KET profesionalais, kurie kasdienių iššūkių kupiname darbe eismo įvykių nepasitaikė 10, 15, 20 metų !
 
Sveikiname ir dėkojame jau dešimtmetį be eismo įvykių vežantiems: Rolandui Kamarauskui, Sigitui Petrauskui, Viačeslav Perešein, Ivan Lyskoit, Vitalijui Miškiniui, Artūr Boguševič, Renatui Kondrotui, Oleg Rymko,  Olgai Jankovič, Leonui Gudelaičiui, Antanui Šrubėnui, Žanai Samochinai, Juzef Voidachovičiui, Vidmantui Zenonui Paškevičiui, Galinai Platkonvskajai.
 
Keleivių vardu dėkojame kelių eismo taisykles puikiai išmanantiems ir be eismo įvykiu jau 15 metų dirbantiems: Sigitui Raudoniui, Birutei Gižienei, Lilijai Šimanskajai, Alinai Ryžinskajai.
 
Didžiuojamės saugiausiai keleivius jau 20 metų veža: Modest Efron ir Stefanija Lesotienė.
 
Vairuotojams įteikiami specialūs pažymėjimai ir simboliniai atminimo ženkleliai.
Dar kartą sveikiname visus įmonės darbuotojus, dėkojame už Jūsų indėlį, pastangas ir sveikatą dėl to, kad viešasis transportas Vilniuje niekada nesustotų !