Naujienos

Atgal

Keleivių aptarnavimas +370 5 2344444 I–IV nuo 7:00 iki 15:45 val V iki 14:30 val

Plačiau

Tvarkaraščiai

Plačiau

Atsiliepimai

Plačiau

Ieškome vairuotojų

Plačiau

Liepos 5 d. paaiškėjo vairuotojų meistriškumo varžybų laimėtojai

2018 07 11

Kaip ir kiekvienais metais Valstybės dienai paminėti UAB „Vilniaus viešasis transportas“ rengė autobusų ir troleibusų vairuotojų meistriškumo varžybas. Paskutiniame etape, sėkmingai išlaikę Kelių eismo taisyklių ir Keleivių aptarnavimo standarto testus, varžėsi 10 autobusų ir 8 troleibusų vairuotojai.
 
Po itin atkaklios kovos, bandant per kuo trumpesnį laiką nepadarius klaidų įveikti praktines užduotis, paaiškėjo trys meistriškiausi autobusų ir trys troleibusų vairuotojai. Geriausiai tarp troleibusų vairuotojų pasirodė Artūras Motorinas, antrasis liko Gintaras Kivaras, trečiasis – Vitoldas Narkovskis. Profesionaliausiu autobusų vairuotoju nominuotas Miroslavas Svirbutovičius, antroji vieta atiteko Vladimirui Lukaševui, trečioji – Rolanui Šarauskui. Varžybų nugalėtojai apdovanoti piniginiais prizais ir diplomais, o pirmųjų vietų laimėtojams suteikta galimybė dalyvauti Lietuvos nacionalinės automobilių asociacijos „Linava“ organizuojamose visos Lietuvos autobusų ir vilkikų vairuotojų varžybose.
 
„Vairuotojų meistriškumo varžybas pradėjome rengti prieš 16 metų valstybinių švenčių proga. Ypač džiugina tai, kad vairuotojai itin aktyviai ir noriai jose dalyvauja, demonstruodami savo profesionalumą, o mūsų įmonė gali didžiuotis jais, skinančiais laurus ir užimančiais pirmąsias vietas tarp geriausių Lietuvos vairuotojų“, – sako UAB „Vilniaus viešasis transportas“ generalinis direktorius Rimantas Markauskas.